Ajka.Elektrische boxtransformatorVorm en positie grootte en lineariteit

  • vrijgavetijd:2022-11-30 16:36:36
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:347
  • Korte omschrijving:

    Ajka.,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de d

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Ajka.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn,Ajka.Grondbestendigheid van de distributietransformator, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Sungai Petani.Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Verminderde isolering


Ajka.Elektrische boxtransformatorVorm en positie grootte en lineariteit



Bij inbedrijfstelling:

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

lekkage van zegelolie

marktprijsIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is,Ajka.Droge transformator, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, kan de belasting worden aangesloten.

Conclusie van de testDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is en D (of D) is driehoekige bedrading.


Ajka.Elektrische boxtransformatorVorm en positie grootte en lineariteit



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Ajka.Na de no-load test is normaal voor h,Ajka.S13-50 transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Ajka.Overige productinformatie
  • Haium.Dingli hijsplatformwagenKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoerd?

    Haium.Dingli hijsplatformwagenKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoerd?

  • Kedzierzyn KozleElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVeranderingen in de marktstructuur

    Kedzierzyn KozleElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVeranderingen in de marktstructuur

  • Caltanissetta.Elektrische lift van aluminiumlegeringDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolg

    Caltanissetta.Elektrische lift van aluminiumlegeringDe reden waarom de spot niet kan worden opgevolg

  • Caltanissetta.Electrisch hefplatformDe gefaseerde aanpassing van de markt

    Caltanissetta.Electrisch hefplatformDe gefaseerde aanpassing van de markt

  • Caltanissetta.Platform type liftVerbetering van de efficiëntie van de productie in de industrie

    Caltanissetta.Platform type liftVerbetering van de efficiëntie van de productie in de industrie

  • Caltanissetta.Dubbele kolom aluminiumlegering liftHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

    Caltanissetta.Dubbele kolom aluminiumlegering liftHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  • Los AngelesElektrische kettingsliftWat zijn de belangrijkste categorieën?

    Los AngelesElektrische kettingsliftWat zijn de belangrijkste categorieën?

  • Gottingen.Hydraulische kleine liftHoe kosteneffectief te kopen?

    Gottingen.Hydraulische kleine liftHoe kosteneffectief te kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!